Engagerad bostadsfotograf i Trelleborg/Ystad

Vi är ett expansivt företag som ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer.
Hos oss är du som person viktig. Vi värdesätter din kreativa sida och förväntar oss ett intresse för arkitektur och inredning. Ditt sinne för komposition och kunskap kring hur du arbetar med ljuset är avgörande. För att lyckas och trivas hos oss bör du ha hög social kompetens och känsla för att hantera alla typer av människor och situationer. 

Du ska vara framåtsträvande och villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på trender och arbetssätt. Men framför allt bör du ha en positiv attityd, vara serviceinriktad, yrkeskunnig och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. 
Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept. 

Om tjänsten
Som fotograf hos fokuserar du på att just fotografera. Vi är ett stort team som ansvarar för övriga processen såsom kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.
Dina närmsta kollegor kommer vara mäklare och kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och vårt produktionsteam.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i hela det området. 
Omfattningen på arbetet kan anpassas efter dina önskemål men vi vill att du ska kunna ta dig an jobb motsvarande minst en halvtid

Utrustningskrav 
-Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
-Vidvinkelobjektiv med brännvidd på 20 mm som minst
-Stativ
-Handhållen blixt
-Kunskaper i bildredigering
-Körkort och tillgång till bil

Om ansökan
Sänd en kortfattad ansökan med CV. till fotograf@se360.se. På ämnesraden skriver du ”Fotograf/ den staden du söker i. Vi vill även se bildprover på: 7 st. interiörbilder samt 3 st. exteriörbilder, helst alla från samma bostad för att se sammanhanget i serien. Bilderna ska vara i jpg-format, max 1024x680 px, och sparade i kvalitet 10. 
Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!