Sjuksköterska

Vill du vara med och skapa framtidens äldrevård i Klippans Kommun? 

Som sjuksköterska i Klippans Kommun har du ett salutogent förhållningssätt. Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning

Arbetsplatsen
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val. 
Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: "Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!" 
Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation. 
Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun. 
För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid. 
För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och skapa framtidens äldrevård i Klippans Kommun? 

Som sjuksköterska i Klippans Kommun har du ett salutogent förhållningssätt. Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har en helhetssyn där du förutom det fysiska även har fokus på det psykiska och sociala. Du arbetar självständigt och det ställer krav på att du kan planera in arbetsdag på bästa sätt utifrån den enskildes och verksamhetens behov. Som arbetsledare för omvårdnaden handleder och instruerar du undersköterskor i det dagliga omvårdnadsarbetet. Du ingår i kommunens sjuksköterskegrupp och har på så sätt möjlighet att påverka verksamhetens utveckling. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. 

Arbetet är schemalagt och innefattar kvällar och helger över hela kommunen. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska 
B-körkort 

Meriterande: 
Erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet 
Erfarenhet av arbete med kvalitetsregister 

Som person är du positiv, flexibel och tycker det är stimulerande med utveckling och förändring. De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ. 

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Löpande rekrytering tillämpas 

Övrigt
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lön
Månadslön, Friskvårdbidrag 2000kr/år
Omfattning/Varaktighet
Deltid. 85%, Tillsvidare
Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Arbetstid: Schema. Helg var 5:e vecka samt enstaka vardagskvällar.
Tillträde: 2019-01-07
Antal platser: 1

Kontaktpersoner
Sara Persson , Sjuksköterska/Teamledare
Telefon 0435-28049
E-post sara.persson2@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-280 00


Ansökan
Ange referens: A818946 (SSK)
Sista ansökningsdag: 2018-11-25