Stödassistent till gruppboende.

Detta är ett arbete för dig som ser möjligheter hos varje individ, har ett stort tålamod och intresse av att arbeta med människor samt tycker om att arbeta strukturerat. Du är lugn och har förmåga att tänka och utföra uppdrag/aktiviteter på olika sätt. Detta betyder att vår uppgift är att se till att varje individ ska få en begriplig, hanterbar och meningsfull vardag och att alla ska ha rätt att få utvecklas och nå en så hög grad av självständighet som möjligt.

Vi söker nu en ny medarbetare till en av våra gruppbostäder i Hallsbergs kommun! 

Arbetet innebär att i samarbete med brukare, deras anhöriga och företrädare samt övrig personal forma en verksamhet där individens behov och intressen står i centrum. 
Detta är ett arbete för dig som ser möjligheter hos varje individ, har ett stort tålamod och intresse av att arbeta med människor samt tycker om att arbeta strukturerat. Du är lugn och har förmåga att tänka och utföra uppdrag/aktiviteter på olika sätt. Detta betyder att vår uppgift är att se till att varje individ ska få en begriplig, hanterbar och meningsfull vardag och att alla ska ha rätt att få utvecklas och nå en så hög grad av självständighet som möjligt. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Delegerande hälso- och sjukvårdsuppgifter förekommer. 

Utbildningskravet är vård- och omsorgsprogrammet, gärna med inriktning mot funktionshinder, Barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Du ska ha ett gott bemötande, en god människosyn samt vara flexibel och ansvarstagande. Det är viktigt att du är en varm person med ett gott bemötande samt att du också har ett professionellt och tydligt förhållningssätt gentemot brukare, anhöriga, kollegor och samarbetsparter. För att klara av arbetet behöver du vara en mogen person som kan se möjligheter istället för hinder, vara prestigelös och ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete med funktionshindrade är meriterande. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är varierande där dag, kväll och helgarbete ingår. 

Körkort är meriterande, gärna med vana att köra minibuss. 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan! 
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
Tillsvidare
Hallsbergs kommun
 
Lön
Månadslön 
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-15
Ange referens: Ref nr SAF 167/2018
 
Kontaktpersoner
Enhetschef David Åström, 0582-685680
Fackliga kontaktpersoner
- Kommunal -, 0582-68 50 53