Kock till Folkasboskolan.

Som kock arbetar du med matlagning inklusive specialkost, portionsberäkning, inköp, egenkontroll, dokumentation samt övrigt förekommande uppgifter i kök. Tillsammans med dina kollegor är din uppgift att ge god service och producera menyer utifrån menyplanering som finns. 

Som medarbetare i Hallsbergs kommun är du varje dag med och formar vår service för våra medborgare i kommunen. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen att göra skillnad.

Måltidsavdelningen omfattar skola, gymnasium, omsorg och förskola. Uppdraget bygger på värdegrunderna att kunna förmedla glädje, att vara drivande och att vara öppen mot de människor som vi möter som medborgare, gäster och övriga i vår organisation i kommunen. 

Arbetsuppgifter
Som kock arbetar du med matlagning inklusive specialkost, portionsberäkning, inköp, egenkontroll, dokumentation samt övrigt förekommande uppgifter i kök. Tillsammans med dina kollegor är din uppgift att ge god service och producera menyer utifrån menyplanering som finns. 

Kvalifikationer
Du har en utbildning som kock eller annan utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Du har några års erfarenhet inom yrkesområdet. Du har god organisations-och samarbetsförmåga samt en väl utvecklad servicekänsla. Du har ett stort intresse för matlagning och utveckling av hela måltidsupplevelsen. Vi ser att du även har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana. Vi vill att alla våra kockar ska kunna provsmaka den mat som tillagas.

I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du kan ta ansvar och känna engagemang i ditt arbete oavsett om du arbetar ensam eller samarbetar i grupp.

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
Tillsvidare
Hallsbergs kommun
 
Lön
Månadslön 
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-15
Ange referens: Ref nr DOS 163/2018
 
Kontaktpersoner
Kostchef Carita Prim, 0582-685000
Kökschef Christer Eriksson, 0582-686049
Fackliga kontaktpersoner
- Kommunal -, 0582-68 50 53