Förskollärare till förskolan Treudden.

Vi söker dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna som har en förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ. Du är positiv, flexibel och har ett stort engagemang. Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder då största delen av verksamhet-en bedrivs utomhus.

Är du en positiv, nyfiken och flexibel pedagog som älskar att vara ute i naturen och tycker att det är den rätta platsen för utforskande och lärande? Om ditt engagemang smittar av sig till barnen och medarbetarna, då är du rätt person för förskolan Treudden!
Vi söker nu två förskollärare till Treuddens förskola med hemvist Skogen (i Ur och Skur) och Stacken i Sköllersta. I Ur och skur:s pedagogiska grund är friluftsliv, utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. Vi har en stark uteprofil med närhet till skogen och elljusspåret. Det finns en suveränt fin lekplats i skogen där vi exempelvis lagar mat ute en gång i veckan och jobbar med skogsmulle. Vi arbetar för att se glittret i barnens ögon då de upptäcker och upplever med alla sinnen tillsammans med medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande vuxna.

Förskolan Treudden ligger i Sköllersta ca 2 mil från Örebro. Det finns bra bussförbindelser från Örebro. Förskolan är uppdelad i tre arbetslag med ansvar för 1-2 åringar (Stubben) och 3-5-åringar (Stacken) samt Skogen med 3-5 åringar. Reflektionstid och arbetslagsplanering är förlagd på dagtid medan arbetsplatsträffar och vissa möten är på sen eftermiddags- eller kvällstid. 

Vi söker dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna som har en förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ. Du är positiv, flexibel och har ett stort engagemang. Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder då största delen av verksamhet-en bedrivs utomhus. Du skall ha förmågan att möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt. Alla fast anställda erbjuds en utbildning i Ur och skur- pedagogik. 

• Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna som har en god förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ.

• Vi söker dig som är positiv, flexibel och har ett stort engagemang. Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder då en stor del av verksamheten bedrivs utomhus.

• I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt.

• Vi söker dig som är intresserad av ledaskap och att aktivt jobba med att utveckla de pedagogiska processerna på förskolan som processledare.

Tjänsterna är tillsvidare på 100% fr.o m 190107

Välkommen med din ansökan!


Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
Tillsvidare
Hallsbergs kommun
 
Lön
Månadslön 

Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-14
Ange referens: Ref nr BIF 166/2018
 
Kontaktpersoner
Rektor/Förskolechef Caroline Schreiber, 070-69 66 043

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent Hallsbergs Kommun, 0582-68 50 00