Förskollärare till förskolan Kompassen

Vi söker dig som är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete. I ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati. Du ska vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt och vara väl insatt i förskolans läroplan och uppdrag. 

Förskolan Kompassen har sju avdelningar och finns centralt i Hallsberg, på gångavstånd från tågstationen. På förskolan finns även kommunens nattverksamhet. Kompassen är relativt nybyggd och har stora, fina lokaler med en härlig gemensam ateljé. Vi har en fantastisk gård som är indelad i tre områden vilket möjliggör gruppanpassade aktiviteter. Närheten till Ekoparken och det centrala läget utnyttjas vid utflykter och projektarbeten. Förskolan står för en god och positiv anda. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla tar hand om varandra och känner ansvar och glädje i det dagliga arbetet. 

Reflektionstid och arbetslagsplanering är förlagd till dagtid, medan arbetsplatsträffar och vissa andra möten är på sen eftermiddagstid. Förskolans barn är uppdelade i olika avdelningar utifrån sin ålder och vi samarbetar alla med varandra och som pedagog tillhör du ett av tre arbetslag. 

Självklart ska du vara en del av det!

Hos oss får du:
- En egen iPad. Vi ser digitaliseringen i förskolan som ett verktyg som både förenklar och förbättrar vår verksamhet. Vi använder digitala verktyg i det pedagogiska arbetet för att utveckla barnens digitala kompetens. 
- Arbetskläder för utomhus- och innebruk.
- Friskvårdsbidrag via Actiway
- Förmånscykel
- En arbetsplats där glädje och trygghet står i fokus. 

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare, alternativ lärarutbildning med inriktning mot yngre åldrar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete. I ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati. Du ska vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt och vara väl insatt i förskolans läroplan och uppdrag. 

Övrigt meriterande
- Erfarenhet av arbete som förskollärare eller med liknande arbetsuppgifter.
- Erfarenhet från projektinriktat arbetssätt.
- Erfarenhet av dokumentation.
- Goda IT kunskaper.
- VFU-handledare

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid
Tillsvidare
Hallsbergs kommun
 
Lön
Månadslön 

Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-14
Ange referens: Ref nr BIF 155/2018

Kontaktpersoner
Förskolechef Sofie Billström, 0582-68 51 67
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent Hallsbergs Kommun, 0582-68 50 00