Förskollärare till förskolan Ekhagen

Är du en positiv, nyfiken och flexibel pedagog? Om ditt engagemang smittar av sig till barnen och medarbetarna, då är du rätt person för förskolan Ekhagen!
Vi söker nu två förskollärare till Ekhagens förskola på hemvisterna Knoppen och Fröet i Sköllersta. 

Förskolan Ekhagen ligger i Sköllersta ca 2 mil från Örebro. Det finns bra bussförbindelser från Örebro. Förskolan är uppdelad i tre arbetslag med ansvar för 1-2 åringar (Knoppen och Fröet) och 3-5-åringar (Plantan). Reflektionstid och arbetslagsplanering är förlagd på dagtid medan arbetsplatsträffar och vissa möten är på sen eftermiddags- eller kvällstid. 

Vi söker dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna som har en förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ. Du är positiv, flexibel och har ett stort engagemang. Du ska ha förmågan att möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt. 

• Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna samt god förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ.
• Vi söker dig som är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete.
• I ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt.
• På Ekhagen arbetar vi utifrån det kompetenta barnet där inflytande och delaktighet är viktigt. Arbetet kretsar även kring att utveckla den pedagogiska dokumentationen.

Tjänsterna är tillsvidare fr.o m 20190107 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!


Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare

Heltid
Tillsvidare
Hallsbergs kommun
 
Lön
Månadslön
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-14
Ange referens: Ref nr BIF 165/2018
 
Kontaktpersoner
Rektor/Förskolechef Caroline Schreiber, 070-69 66 043Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent Hallsbergs Kommun, 0582-68 50 00