Undersköterskor till hemvård Öster i Pålsbod

Nu söker vi två undersköterskor till vår arbetsplats! Vi som vill arbeta med dig är enhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor och arbetsterapeuter. Du kommer att arbeta i en trevlig grupp där vår värdegrund är en av grundstenarna i vårt bemötande.
 


Nu söker vi två undersköterskor till vår arbetsplats! Vi som vill arbeta med dig är enhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor och arbetsterapeuter. Du kommer att arbeta i en trevlig grupp där vår värdegrund är en av grundstenarna i vårt bemötande.
Hemtjänsten i Hallsbergs kommun är indelad i fyra grupper med utgångspunkt i Vretstorp, Hallsberg och Pålsboda. Hos oss arbetar vi med verksamhetsanpassad individuell arbetstidsförläggning som innebär att personalen själv lägger sitt förslagsschema.

Pålsboda är en liten ort öster om Hallsbergs tätort. Området sträcker sig från Pålsbodas tätort till Hjortkvarn och Sköllersta. Hemtjänstgruppen har sina lokaler på Sköllergården där det även finns en dagvårdscentral och ett äldreboende.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
- Ge personlig omvårdnad och service utifrån brukarens individuella behov och din kompetens
- Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt
- Dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra trygg och kvalitativ omvårdnad till hyresgästen
- Samverka med arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån brukarens behov
- Tillsammans med resten av arbetsgruppen ska du vara delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder inom enheten

Socialförvaltningen arbetar med den ”nationella värdegrunden för äldre” vilket innebär att du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga med vårdtagare, närstående, arbetskamrater och teamet. 

Kvalifikationer:
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning som bedöms likvärdig

Erfarenheter:
Du bör ha erfarenhet av att arbeta utifrån personcentrerad omvårdnad. Som undersköterska i hemtjänsten arbetar man nära den boende. Vi arbetar för en lugn och trevlig vardag med varje enskild individ i centrum. 
Du bör ha erfarenhet av arbete i vård och omsorg och även erfarenhet av att arbeta utifrån delegering på sedvanliga sjukvårdsuppgifter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Tillträde: 190101 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att hållas löpande under rekryteringstiden. 

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. 

Körkort klass B - Bil.
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid Hemtjänsten i Hallsbergs kommun är indelad i fyra grupper med utgångspunkt i Vretstorp, Hallsberg och Pålsboda. Hos oss arbetar vi med verksamhetsanpassad individuell arbetstidsförläggning som innebär att personalen själv lägger sitt förslagsschema.

Pålsboda är en liten ort öster om Hallsbergs tätort. Området sträcker sig från Pålsbodas tätort till Hjortkvarn och Sköllersta. Hemtjänstgruppen har sina lokaler på Sköllergården där det även finns en dagvårdscentral och ett äldreboende.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
- Ge personlig omvårdnad och service utifrån brukarens individuella behov och din kompetens
- Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt
- Dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra trygg och kvalitativ omvårdnad till hyresgästen
- Samverka med arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån brukarens behov
- Tillsammans med resten av arbetsgruppen ska du vara delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder inom enheten

Socialförvaltningen arbetar med den ”nationella värdegrunden för äldre” vilket innebär att du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga med vårdtagare, närstående, arbetskamrater och teamet. 

Kvalifikationer:
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning som bedöms likvärdig

Erfarenheter:
Du bör ha erfarenhet av att arbeta utifrån personcentrerad omvårdnad. Som undersköterska i hemtjänsten arbetar man nära den boende. Vi arbetar för en lugn och trevlig vardag med varje enskild individ i centrum. 
Du bör ha erfarenhet av arbete i vård och omsorg och även erfarenhet av att arbeta utifrån delegering på sedvanliga sjukvårdsuppgifter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-Körkort erfordras.

Intervjuer kommer att hållas löpande under rekryteringstiden. 
Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
 
Varaktighet/ArbetstidArbetsgivare
Heltid Tillträde: 190101 eller enligt överenskommelse.
TillsvidareHallsbergs kommun
 
LönPostadress
Månadslön 
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
 
Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2018-10-11
Ange referens: Ref nr SAF 162/201
 
Kontaktpersoner

Enhetschef Marina Isgren, 0582-686088Fackliga kontaktpersoner
- Kommunal -, 0582-68 50 53
TillsvidareHallsbergs kommun