Matematiklärare till arbetsmarknadsprojekt

Vi har nu startat ett nytt och spännande uppdrag tillsammans med Arbetsförmedlingen på ett antal orter i Värmland. Uppdraget, Yrkes- och studieförberedande moduler är en individuellt anpassad utbildning med fokus på vägledning och yrkesorientering. Efter genomförd utbildning är målet att deltagarna har en konkret och realistisk plan för vidare studier eller en anställning.

Arcus
är ett jobbförmedlings- och utbildningsföretag med fokus på kvalitet och effektivitet i våra olika uppdrag. Vi utför tjänster till både offentliga verksamheter och till privata kunder och är en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen och kommuner. I 21 år har vi levererat våra tjänster och finns nu med vår verksamhet på 60-talet orter i Syd- och Mellansverige redo att stötta våra deltagare ut i arbete eller mot vidare studier.

Vi har nu startat ett nytt och spännande uppdrag tillsammans med Arbetsförmedlingen på ett antal orter i Värmland. Uppdraget, Yrkes- och studieförberedande moduler är en individuellt anpassad utbildning med fokus på vägledning och yrkesorientering. Efter genomförd utbildning är målet att deltagarna har en konkret och realistisk plan för vidare studier eller en anställning. Utbildningen består av 15 moduler som sätts samman utifrån deltagarens individuella behov och nivå. En av modulerna är matematik.

Dina arbetsuppgifter som utbildare
Dina arbetsuppgifter är att undervisa i matematik utifrån deltagarens kunskapsnivå på grundskole- alternativ gymnasienivå.
 

Kvalifikationer
Lärarbehörighet enligt Skolverkets definition samt dokumenterad erfarenhet av undervisning i matematik för vuxenutbildning eller unga vuxna 16-25 år under minst 1 år.

Personliga egenskaper
Som person trivs du med att arbeta med människor och är duktig på att organisera och planera din tid. Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring samt har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Vi sätter stort värde på din sociala kompetens, din samarbetsförmåga och lyhördhet samt att du har en humanistisk grundsyn med förmåga att skapa energi.

Placeringsort
Munkfors

Tillträde
Oktober 2018
Anställningsform
Visstidsanställning/deltid. Vi tillämpar kollektivavtal tecknat mellan Almega och Unionen. Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag
2018-10-15 Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med ansöka.

Mer information
kontaktperson Ann Jansson Regionchef MITT ann.jansson@arcus.nu 076-275 98 42