Linjeröjning /Röjning

Att ha skogligt sinne och kunna möta upp våra kunders krav avseende kvalitet på utfört arbete inom röjning samt linjeröjning. I jobbet ingår en del direktkontakt med markägare/kunder. Vi ser att kunskap i svenska språket i tal och skrift är goda samt körkort B önskvärt.

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka med nya medarbetare. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete utomhus. Du bör ha bra fysik och uthållighet, du behöver vara flexibel och kunna arbeta tillsammans med andra. Du som söker måste tycka om att arbeta mot uppsatta mål enligt givna instruktioner. Att ha skogligt sinne och kunna möta upp våra kunders krav avseende kvalitet på utfört arbete inom röjning samt linjeröjning. I jobbet ingår en del direktkontakt med markägare/kunder. Vi ser att kunskap i svenska språket i tal och skrift är goda samt körkort B önskvärt. Vi har nu uppdrag i Jönköping län, Småland. Men också i angränsande län. Vissa objekt finns också i Värmland och Dalarna. Jobbet innebär att du ligger borta under veckorna där objekten finns. Välkommen med ansökan via mail.

Körkort B

Arbetslivserfarenhet
Skogsarbetare, röjning: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Fast timlön + premielön.

Om anställningsvillkor
Hösten2018. Varaktighet ca1-3 månader

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Arne Glännman 070-6811012roltab@outlook.com

Sök jobbet senast 
31 oktober 2018

Ansökningar kommer att behandlas löpande. Annonsen kan komma att tas bort innan angivet datum om lämpliga medarbetar hittats.
Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: roltab@outlook.com