Drifttekniker

Vikariatet är på heltid och sträcker sig till den 7 juni 2019 med eventuell förlängning. Vi söker nu en vikarierande drifttekniker som skall arbeta med drift och underhållsarbete vid vårt kraftvärmeverk och fjärrvärmenät i Munkfors.

Munkfors Energi AB ägs till 60 % av Munkfors kommun och till 40 % av voestalpine Precision Strip AB. Bolaget har 8 personer anställda. Anläggningen är en modern ångpanneanläggning med ångturbin. Med den nya produktionsenheten beräknar vi kunna producera drygt 50 GWh, el och fjärrvärme årligen. Anläggningen eldas i huvudsak med återvunnet trä eller med kontaminerat träavfall. Utöver detta finns sedan tidigare en biobränsleeldad panna samt olje- och elpannor. Bolaget har cirka 600 kunder anslutna till nätet. Till vår produktionsanläggning söker vi nu en vikarierande drifttekniker.

Drifttekniker
Vikariatet är på heltid och sträcker sig till den 7 juni 2019 med eventuell förlängning. Vi söker nu en vikarierande drifttekniker som skall arbeta med drift och underhållsarbete vid vårt kraftvärmeverk och fjärrvärmenät i Munkfors. Som drifttekniker ingår du i ett dagtidsgående team som sköter och driver produktionsanläggningar och nät. Arbetet omfattar hela kedjan från bränslemottagning, operativ drift av anläggningar och nät till avhjälpande underhåll. På anläggningen jobbar sex medarbetare inklusive driftansvarig. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:
Du bör ha en dokumenterad utbildning inom energiområdet på gymnasial eller högskolenivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik i värme och processteknisk miljö. Vi förutsätter att du har god datorvana då användning av datorbaserade system används dagligen. För tjänsten krävs minst B-körkort då resor i tjänsten förekommer. Vi vill att du har förmågan att arbeta självständigt. Är du dessutom serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga mot både kunder och dina kollegor är du rätt person för jobbet

Arbetslivserfarenhet
Drifttekniker, värmeverk: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Månadslön tillämpas och beredskapsersättning ersätts utöver. Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk

Om anställningsvillkor
Vikariatet är på heltid och sträcker sig till den 7 juni 2019 med eventuell förlängning

Kontaktpersoner
Jörgen Karlsson 0563-690028jorgen.karlsson@munkforsenergi.se

Sök jobbet senast 
14 oktober 2018